keriangandunia layan sendiri
oh syok nye aku oh oh!
By: keriangandunia ikwan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]
Friday, 22-May-2009 14:04 Email | Share | | Bookmark
bergerak bergerak

 
jahanam kau yahudi lakhanatz! cewah alasan.. aku telah berpindah! sebab banyak orang tumpang iklan, huh~!

http://keriangandunia.blogspot.com/



Wednesday, 18-Mar-2009 11:58 Email | Share | | Bookmark
Escapist, Bukit Tinggi. 07032009

namanya black
kanak2 betempiaran lari
usha mende
View all 39 photos...
Aku, Alem dan Afik Indie membuat gerakan retreat ke Bukit Tinggi demi menenangkan fikiran. Sampai sane lebih kurang tengahari jugak la. Sampai-sampai je check-in 'studio apartment' (bunyi cam stailo) pastu langsung gerak France. hahahaha


Dulu paruhnya putih... kenapa merah?


sebab dia makan budak....... budak yang tak pakai armour


Aktiviti paling best: tengok keadaan keliling di sebalik batu


Aktiviti fotografer: fotografing.


Badut cool






Lepak sarkis


rapunzel rapunzel...




Dah lenguh duduk France, lets....... JA-PANNN!






Sambung nyawa yang tak bernyawa


bajet tranquilllllitos~


xkan lepak kat pintu je kak? meh ikut watashi lepak sungai~


woooo




bunga bukan sekuntum


pancit doh naik jalan nih

Pastu malam kitorang kembali ke Peranchis untuk berdisko dansaa






pagi










buat-buat baik sebelum bagi buah pinang besar. gile~



Pade pendapat aku, untuk trip 1 malam macam yang kitorang pegi ni, Bukit Tinggi is ok la.... xde mende sangat pun, tapi sejuk sket a. haha Hati2 jangan terlanggar ular dan kelawar di tengah jalan, dan jangan tonton Final Destination di hotel! hotak.


Friday, 13-Mar-2009 16:41 Email | Share | | Bookmark
Urbanit, Kuala Lumpur. 28022009

celah
pergi
sini
View all 14 photos...
Aritu aku lepak Kolumpo malam-malam. Kebetulan lak ade perjumpaan Ferrari Owners Club Malaysia malam itu. giiilebab~


Cube teke saya di mana












Warna primer


yay korn~!


Sunday, 8-Mar-2009 16:01 Email | Share | | Bookmark
Hassan's going down!, Rawang. 07022009

nervousness is costly. haha
jejak jejaka
mat o-zee
View all 12 photos...
Bukan komplot menjatuhkan Hassan, tapi keputusan beliau sendiri untuk menyambung pelajaran di Australia. Bajet bleh dapat awek cun mcm Nicole Kidman.. nanti ape kata Cik Cahaya pulak kan. haih~

Credits untuk mereka2 yang mengambil gamba (you know who you are --wah klise~) sebab seperti biasa, di majlis makan-makan aku lebih 'true to the occasion '



Cubaan untuk mengkontrol nrevousness beliau gagal apabila methodologi 'jalan kontrol' yang diaplikasikan telah dibinasakan oleh wayar sang kipas. hahaha GeDeGaNg ok!!




Beban 'point load' baru buat negara Australia












Wak dahi




Besar gile doh astro asan... dapat siaran australia kot?





Saturday, 14-Feb-2009 02:31 Email | Share | | Bookmark
KLPac Open Day, Sentul West KL. 18012009.

 
tangan atau bunga?
 
View all 28 photos...
KLPac open day sangat besttt! walaupun panas terik tapi atmosphere die sungguh chillos~ will definitely come again next year kalau ade.. and come early!


Tangan wangi mcm bunge, kupu-kupu pun silap hinggap




korek telinge










Mule2 tue, nari2.....


ting~! jadi mude








Mahu beli?



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net