keriangandunia layan sendiri
oh syok nye aku oh oh!
By: keriangandunia ikwan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 2-Jan-2008 17:52 Email | Share | Bookmark
Pagi: Farid kawin, petang: rakan muda. 29122007

apekah sume ini??
ini BUKAN pengantin ye.
satu untuk masa depan
inilah pengantin!
pekerja bekerja
poliklinik penyembur
semburrr semburr
terlentang, menelentang, ditelentang
 
 
lebah menghisap madu bunga
 
 
 
 
 
baju kurung+gitar akustik?
ana raffali is superb!!
 
 
 
 
 
 
 
 
wahhhhh~ bznye aku keblakangan nihh... dah lame cuti, bile stat blaja balik dah karat+xpasal2 byk gile keje. bertimpa2. wahwahwahwahhh xsempat nak ckp HEPPI NU YEAR orang sibuk kire detik, aku sibuk kire "biri-biri". hahahah tdo dow.. ngantuk gile smlmnye xtdo.

Oh. Sabtu 29 disember, pagi tu pegi majlis akad nikah ex-klassmate aku mase form 4-5 dulu, *ehem*, PUAN Faridatul Bariza a.k.a. Farid a.k.a. Bayan dengan pilihan hatinye Syazwan yg bersame2 menuntut kat UIA skarang. uhh mcm xpcaye la plak kengkawan dah mule kawin2 ni... how time flies
Aku xbiase amik gamba kawin. sblm nih pegi kenduri makan je. hahahahahaha jadi untuk xmemecahkan tradisi, aku lebih fokus kepade makan drp amik gamba. lgpun dia dah ade OP kan. hehehe


photogeek: keje la woi.. keje!


ape sume nih??!


ini bukan pengantin ye!


eh yang, kite dah kawin laa..


exes-classmates

lepas dah kenyang2 jumpe2 orang bg2 hadiah sume tu, aku beransur ke Kompleks Rakan Muda Bukit Kiara. haha mule2 xtau lgsg kat mane nih, pakai blasah je jalan, skali tibe2 sampai tanpe sesat! wahhhh~!! ada event The Super Art and Music Festival yang diorganize oleh Super Sunday. Event dia best gak. Ada graffiti comp, skate comp, booth2 jualan, dan semestinya stage yang tinggi haha


poliklinik penyembur


ini kesan ubat dari klinik..


kuak terlentang






lebah hisap madu




oh habhes bersepah


creamson penuh emosi


baju kurung campur gitar akustik?


Ana Raffali yang superrbstik!


mari..


..terbang~!




penat menyanyi, jadi bboy plak


lepas hujan....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net